W restauracji Goldwasser
oferujemy dania kuchni
międzynarodowej Przede wszystkim stek z amerykańskiej
wołowiny "Angus", stek z rostbefu odmiany
argentyńskiej, ale także steki wołowe
i wieprzowe pochodzenia polskiego. Poza
tym hiszpańskie tapas, francuskie Foie
gras, włoskie Bruschetty etc.

Polskie specjały, czyli pierogi z mięsem, żurek, golonka z dziczyzny,
pieczona kaczka z jabłkami powitają naszych krajowych
i międzynarodowych gości.
Menu uzupełniają sezonowe
specjały z Bałtyku – łosoś bałtycki, flądra, turbot oraz
naturalnego chowu kaczki i gęsi, ziemniaki,
jaja oraz sery pochodzące z Kaszub.
Zioła i warzywa rosnące w naszym ogrodzie dostarczane
wraz z mnóstwem świeżych kwiatów do
naszej restauracji.
Natura tkwiąca
w naszych produktach czyni nasze dania wyróżniającymi się smakiem
i walorami zdrowotnymi, a także jest podstawą
kreatywności naszych kucharzy.